PalmaActiva elabora llistes per zones de Palma amb els comerços que estan oberts durant l’estat d’alarma

L’objectiu és que la ciutadania sàpiga quins establiments estan oberts i aposti pel comerç de proximitat


PalmaActiva està elaborant llistes de les diferents zones de Palma on constin tots els comerços de la ciutat que romanen oberts durant l’estat d’alarma decretat per mor de la COVID-19. Amb aquesta iniciativa, que es difon a través de les xarxes socials, el consistori cerca donar a conèixer a la Ciutadania alternatives comercials a les grans superfícies, apostant pel comerç local i de proximitat.

De moment ja consta la relació d’establiments de sis zones de ciutat: Son Ferriol, Cas Caspiscol – Amanecer, Son Dameto – Es Fortí, El Molinar, Secar de la Real – Establiments i Centre de Palma, encara que es preveu anar ampliant fins a incloure tota la ciutat.

Es tracta d’un projecte col·laboratiu en què fan feina 2 treballadors del programa SOIB Visibles encarregant-se de contactar amb els comerços per confirmar que estan oberts al públic. Els establiments també poden sol·licitar aparèixer al llistat, mentre que els ciutadans, per la seva banda, poden fer les seves aportacions afegint quins estan oberts o tancats.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, responsable d’aquest projecte, recorden que volen donar suport als petits comerços de proximitat perquè és bo per mantenir l’activitat econòmica de les barriades. Recorden, a més, que aquests establiments no tenen problemes d’abastiment i que allà podem trobar productes de quilòmetre zero i evitar aglomeracions de gent.

D’altra banda des de l’Ajuntament es recorda l’existència d’un mapa de comerços que romanen oberts durant l’estat d’alarma.

.

El mapa recull referències dels petits establiments comercials o bé de distribuïdors de productes locals, ecològics o quilòmetre zero de ciutat. Una eina amb què donar visibilitat a aquells establiments que continuen fent feina per abastir a la ciutadania.

9 comentaris sobre “PalmaActiva elabora llistes per zones de Palma amb els comerços que estan oberts durant l’estat d’alarma

 1. Hola, me gustaría que mis comercios aparecieran en este listado.
  No sabía nada de la elaboración de este listado y me ha extrañado puesto que estoy en vuestro fichero y otras veces me habéis mandado mails sobre otros asuntos.
  ¿Podríais llamarme?
  Tel. 636341480
  Gracias

  1. Javier, hem passat el teu comentari al personal tècnic de l’àrea de Comerç que es posarà en contacte amb tu. : )

 2. Hola,
  Muy buena iniciativa. Me gustaría incluyeran el comercio especializado en animales de compañía Piensos y Semillas – Ca’n Toni 2
  Camí dels Reis, 115, Bajos, 07013 Sa Vileta-Son Rapinya, Illes Balears
  971 79 85 70
  https://goo.gl/maps/9YnAJyZMtAPizxJS9

  Llevan 30 años al pie del cañón y siguen abiertos para que no falte se nada a nuestras mascotas.
  Muchas gracias

  1. Bon dia,
   Hem passat el teu comentari al personal tècnic de l’àrea de Comerç perquè ho incloguin.
   Salutacions

  2. Buenos días Victoria. Gracias por el comentario. Pasamos tus datos al área de Comercio. : )

  1. Bon dia Jaume. Passam el teu comentari al departament de Comerç que es posarà en contacte amb tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.