Finalitza el programa de formació dual Palma Web II de PalmaActiva, gràcies al qual 7 joves s’han format durant un any mentre treballaven a empreses del sector TIC

Aquest projecte alterna formació amb feina als sectors estratègics, s’adreça a joves i està finançat pel SOIB

Aquesta setmana ha finalitzat el projecte de formació dual Palma Web II, mitjançant el qual set joves s’han format durant un any per obtenir un certificat de professionalitat nivell III i han fet feina a set empreses del sector tecnològic.

Emmarcat en el programa SOIB Dual Sectors Estratègics, Palma Web Dual II ha tingut un pressupost de 111.507,36€. Aquest programa combina formació i feina efectiva durant un any. Gràcies a aquest projecte, finalment 6 de les persones participants -menors de 30 anys- han obtingut un certificat de professionalitat de desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web de nivell 3. Les empreses que han participat en aquesta edició són IT Consolidation Management, Joaquín Almendro (Monitorizeme), Gabriel Salas Santandreu, Piñero Gestión Hotelera, Autoescuela Superexpress, Mind2Cloud i Bidari Digital.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “a PalmaActiva seguirem apostant per aquests programes de formació i ocupació que promou el SOIB perquè són molt beneficiosos per a les persones que els realitzen, ja que tenen un índex d’inserció laboral del 70%”. Romero detalla que “tres dels joves tenen una oferta per continuar treballant a les empreses on han fet les pràctiques i un altre jove ha aconseguit una oferta de feina de programació web a una empresa del sector, a més, un dels participants ha reprès la formació reglada amb un cicle formatiu de grau superior en la mateixa àrea professional”.

El programa SOIB Dual Sectors Estratègics tenia un pressupost total de 7.000.000€. Totes les partides finançades a la convocatòria provenen de fons del Ministeri de Treball i Economia Social, que anualment es distribueixen territorialment per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.