PalmaActiva dona suport a una nova edició de la fira d’estocs de PIMECO, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de març

Gràcies a aquesta iniciativa, el comerç pot sortir al carrer per vendre els seus productes de fi de temporada

Des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de dinamització comercial que promouen el teixit comercial i empresarial per fomentar i promocionar el petit comerç

 

PalmaActiva torna a donar suport a la fira d’estocs que organitzarà aquesta setmana PIMECO (Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca). Gràcies a aquesta iniciativa, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de març, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada.

Aquesta fira d’estocs té lloc a zones sol·licitades per la patronal, havent parades per exemple a les zones comercials de Sindicat, Els Geranis, c. Argenteria, c. Joan Alcover, Pere Garau, c. General Riera i c. Baró Santa Maria del Sepulcre. A la iniciativa participen tendes de roba, de sabates, de mobles, de marroquineria, de decoració, de complements i de llibres.

“L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informes d’altres àrees municipals”, explica Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació. L’edil de Comerç afegeix: “Des de l’Ajuntament donam suport a les iniciatives de dinamització comercial que promouen el teixit comercial i empresarial per fomentar i promocionar el petit comerç”.

Durant aquests 3 dies, els establiments poden donar sortida a productes que no s’han venut durant la temporada. Els establiments poden muntar una parada al carrer tot just al davant de la façana del seu local, mantenint la homogeneïtat de la imatge de la campanya.