PalmaActiva dona suport a la Mostra de Cuina que organitza Restauració Mallorca a Palma

Des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de dinamització que promou el teixit empresarial per fomentar i promocionar l’economia local

PalmaActiva dona suport a la ruta de Palma de la Mostra de Cuina que organitza Restauración Mallorca CAEB. Aquesta ruta té lloc a Palma entre el 9 i 12 de març i hi participen 37 restaurants. L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’ha encarregat de la tramitació dels permisos per a dues activitats de dinamització musical.

Així, a la plaça Raimundo Clar, tindrà lloc dissabte l’actuació del grup Tardes en un escenari entre les 19 i les 21 hores. En el mateix horari i dia, tindrà també una actuació al carrer Nuredduna a càrrec del Grup Vía 80.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que aquesta és la primera col·laboració de dinamització que es fa amb Restauració Mallorca Caeb: “Des de l’àrea de Comerç de PalmaActiva, sempre que és possible, ajudam amb aquestes iniciatives de dinamització de les patronals; des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de dinamització que promou el teixit empresarial per fomentar i promocionar l’economia local”.

MOSTRA DE CUINA.- La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauración Mallorca Caeb que consisteix en la confecció de quatre rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca per a promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. Cada ruta té una durada de 4 dies (de dijous a diumenge) repartides entre el 6 de març i el 2 d’abril de 2023.

La Mostra de Cuina de Mallorca està oberta a tots els restaurants de la illa, en funció de la ruta en la qual pertanyen. Durant els quatre dies que dura la Mostra (de dijous a diumenge), els restaurants participants hauran d’oferir per a l’ocasió:

– Un menú mostra (a un preu fix de 25€, IVA inclòs) que constarà d’un entrant, un plat principal, un postre i beguda.

– Un menú gastronòmic (a preu i format lliure) consistent en plats basats en producte local.

Més informació: https://mostradecuinademallorca.com/rutas-y-restaurantes/