Representants europeus coneixen els serveis que ofereix PalmaActiva en emprenedoria

La visita la coordinat la Fundació Universitat Empresa (FUEIB)

 

PalmaActiva ha rebut aquesta setmana, de la mà de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB), la visita d’un grup d’experts d’un projecte europeu. Aquestes persones van visitar les instal·lacions de PalmaActiva per conèixer els serveis que ofereix l’agència de desenvolupament local, i especialment tot allò que es fa per promoure l’emprenedoria. Miquel Carranza, gerent de PalmaActiva, va ser l’encarregat de rebre els visitants en representació de l’Ajuntament de Palma.

Personal tècnic ha explicat als visitants què fa PalmaActiva en general, les  àrees en les quals treballa (ocupació, formació i promoció econòmica) i com s’ajuda a desenvolupar projectes empresarials. Després s’han  visitat alguns locals dels centre d’empreses i l’espai de coworking. Aquests representants europeus tenen interès en saber de quina manera els joves i persones emprenedores poden desenvolupar projectes en un centre d’empreses i coworking municipals.

Les institucions que han assistit a la visita són:

  • FREREF (Foundation of European Regions for Research in Education and Training), coordinador del projecte – França
  • AFPA (Centre d’aprenentatge d’adults) – França
  • Pour la Solidarité (Think tank europeu) – Bèlgica
  • Dutch Foundation of Innovation- Welfare 2Work (Temes d’innovació i desenvolupament de projectes europeus) – Països Baixos
  • Smart Coop (Xarxa de Cooperatives per impulsar projectes comuns) – Bèlgica
  • Centro di Solidarità di Reggio Emilia (centre que tracta problemes socials de diferents col·lectius) – Itàlia