PalmaActiva acull una jornada amb una trentena de mentors

Lupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, destaca que PalmaActiva rellançarà el programa de mentoring

 

PalmaActiva ha acollit una trobada amb mentors de l’entitat i amb professionals interessats a exercir aquest important paper.

“Els mentors comparteixen lliçons de les seves experiències per ajudar a evitar problemes a la trajectòria empresarial, i ofereixen un punt de vista extern, expert i confidencial que ajuda a detectar les fortaleses i debilitats d’empreses o projectes empresarials”, explica Lupe Ferrer, regidora de Economia, Comerç i Autònoms, que afegeix que es dotarà el programa amb més mitjans.

Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms, explica que a la reunió s’han plantejat els eixos d’actuació de les mentories, que “aquest any comptaran amb el reforçament de línies de crèdit especials d’ISBA per emprendre el pla SOS Comerç, Restauració i Autònoms i el Pla Palma Segona Oportunitat. Tots dos projectes estan destinats a reflotar i donar una nova oportunitat als nostres autònoms i empreses. Per això, la funció dels mentors serà de la màxima importància”. Tormo ha afegit que després d’aquesta reunió, es faran reunions amb els mentors per fixar paràmetres que millorin el funcionament del programa.

Durant la jornada, Juan A. Tormo també ha acostat als mentors les novetats de l’àrea els darrers mesos, la posada en marxa de l’Oficina de l’Autònom i de la Taula del Treball Autònom, i altres iniciatives com les trobades de Speed Networking i la Xarxa Activa d’Empreses.

Més info a https://web.palmaactiva.com/mentoring/web/es/