PalmaActiva dona suport a la Fira de l’Oli de Mallorca, que tindrà lloc dissabte 30 d’abril a la plaça Major

Entre les 10 i les 15 hores, 13 parades donaran a conèixer aquest producte en una activitat que organitza el CRDO Oli de Mallorca

 

PalmaActiva ha donat suport a la celebració el proper dissabte 30 d’abril de la Fira de l’Oli, que organitza el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca. Entre les 10 i les 15 hores, 13 parades donaran a conèixer aquest producte, així com altres productes relacionats amb l’oli i productes gastronòmics. Així mateix, s’han previst activitats infantils i musicals per amenitzar la fira, amb l’actuació a les 12 hores de l’Escola de Música i Danses de Mallorca.

La relació de participants és la següent: Oli Verderol, Reis de Mallorca, Aubocassa; Son Catiu, Sa Cadernera, Oli Solivellas, Treurer, Oli de Son Matge, DOP Oliva de Mallorca, Fet a Sóller, Son Mesquidassa, Es Verger SAT i Llucia Magraner.

La fira compta amb una activitat complementària i aquest dijous 28 tindrà lloc la conferència “L’olivera en l’art”, a càrrec de la historiadora d’art Aránzazu Miró. Serà a les 19 hores a la biblioteca de Cort.

L’objectiu d’aquesta campanya és difondre i promocionar la producció de l’oli i dels productes relacionats, i també, de manera secundària, la dinamització comercial de la zona en la qual es desenvoluparà.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que PalmaActiva dona suport a aquestes activitats cedint les parades i gestionant l’ocupació de la via pública. “És una activitat positiva tant per a les empreses que hi participen com per als establiments de la zona”, destaca l’edil.