Kiliart porta la seva decoració mediterrània al Quiosc de PalmaActiva

Aquesta empresa dels emprenedors Belén Zaba i Kilian Bermúdez mostra aquesta setmana la seva feina al Quiosc.

El Quiosc de PalmaActiva s’ha convertit aquesta setmana en el millor aparador per a la galeria Kiliart, que mostra des de dilluns la seva feina a aquest espai per a emprenedors de PalmaActiva. La dissenyadora Belén Zaba i el fotògraf Kilian Bermúdez són els emprenedors que han posat en marxa aquesta empresa de decoració mijtançant fotografies de les Balears. L’empresa està instal·lada fa uns mesos a un local del centre d’empreses de PalmaActiva al carrer de Sant Pere.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha pogut conèixer avui de primera mà la feina d’aquests emprenedors. El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis. Segons explica Romero, aquest any una vintena d’empreses i entitats han emprat el Quiosc per mostrar la seva feina, “el que ens satisfà i demostra la utilitat d’aquest espai”. Durant l’any 2019, l’ús del Quiosc ha estat gratuït per donar-lo a conèixer.

SOBRE KILIART.– Belén Zaba i Kilian Bermúdez van començar fa sis anys Kiliart, una empresa que es dedica a la decoració mitjançant fotografies de Mallorca sobre peces de llum. Recentment han obert una galeria al centre de Palma, al carrer de Sant Pere, a un local del Centre d’Empreses de PalmaActiva. Segons ells, la seva empresa és un espai dedicat al Mediterrani, a la seva costa, als seus pobles i als seus racons més emblemàtics. Zaba i Bermúdez afirmen que a Kiliart es dediquen a fotografiar Mallorca i les Balears de forma única: “La nostra feina consisteix en dur la fotografia a un altre nivell i a fer sobre objectes quotidians peces de decoració que tinguin l’essència de Mallorca”. A més de sobre peces de llum, Kiliart també elabora obres sobre altres suports com finestres, taules o marcs que creen artesanalment.

Més informació del Quiosc de PalmaActiva:

Quiosc PalmaActiva

Més informació de Kiliart:

Inicio


https://www.instagram.com/kiliart/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.