PalmaActiva apropa el comerç de proximitat a un centenar de nines i nins del col·legi Anselm Turmeda

La regidora de Comerç Joana Maria Adrover ha pogut conèixer de primera mà com es desenvolupa el projecte “Comerç i escola” a aquest centre.

PalmaActiva apropa el comerç de proximitat a un centenar de nines i nins del col·legi Anselm Turmeda
PalmaActiva apropa el comerç de proximitat a un centenar de nines i nins del col·legi Anselm Turmeda
La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el director general de Comerç Sergio Gómez han visitat aquesta setmana el col·legi Anselm Turmeda per conèixer i participar en el desenvolupament del programa “Comerç i escola”, un projecte que pretén que els més joves puguin conèixer els comerços de proximitat del seu barri. Tots l’alumnat de primària d’aquesta escola del barri de Son Roca –un centenar de nines i nins aproximadament– estan coneixent millor els comerços d’aquesta barriada gràcies a aquest programa.

Cinc centres (CEIP Jafudà Cresques, CEIP Anselm Turmeda, CEIP Cas Capiscol, CEIP Rafal Nou i CEIP Rei Jaume I) participen aquest any a aquesta iniciativa, que en la seva segona edició arribarà a prop de 500 alumnes de primària de Palma.

Joana Maria Adrover, regidora de Comerç, afirma: “Estam molt contents de com s’està desenvolupant aquest projecte, l’any passat van participar dos centres i aquest ja són cinc els col·legis que prenen part”. “Des dels centres ens estan fent arribar la seva satisfacció amb aquesta iniciativa, en general l’activitat que agrada més als alumnes de totes les escoles és la sortida pels comerços del barri”, explica l’edil.

Aquest programa pretén mitjançant la pedagogia que els centres educatius i els nins i nines tinguin l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat i elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable. “Comerç i escola” és una iniciativa impulsada per la regidoria de Turisme, Comerç i Treball mitjançant PalmaActiva, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació i Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.