PalmaActiva ofereix una xerrada sobre els nostres serveis al CEPA Son Canals

Una cinquantena de persones han conegut els serveis de PalmaActiva en temes de formació.

PalmaActiva ofereix una xerrada sobre temes de formació al CEPA Son Canals
PalmaActiva ofereix una xerrada sobre els nostres serveis al CEPA Son Canals
Personal tècnic de PalmaActiva ha donat una xerrada al Centre d’Educació de Persones Adultes Son Canals per explicar els serveis de formació que ofereix l’Agència de Desenvolupament Local. Durant el col·loqui, el cap de l’àrea de Formació de PalmaActiva ha explicat a una cinquantena de persones tota la formació que es pot fer a PalmaActiva, així com els nostres serveis d’ocupació i empreniment. A la xerrada han assistit persones que estan realitzant estudis d’Educació Secundària per a Persones Adultes (ESPA).

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha expressat la seva satisfacció al veure la sala plena, “el que indica que aquesta iniciativa és útil”, i ha animat totes les persones assistents a formar-se.

El mes passat PalmaActiva ja va realitzar un altre xerrada a aquest centre per informar a una quarantena de dones immigrades dels principals serveis que ofereix PalmaActiva. Aquesta iniciativa es repeteix per segon any consecutiu després de la bona acollida que va tenir l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.