PalmaActiva aconsegueix l’acreditació d’un espai per poder oferir certificats de professionalitat de comerç

 

Aquest espai s’ha transformat en un comerç per poder oferir a la població formació en un sector amb moltes contractacions a Palma

PalmaActiva ha rebut recentment la resolució favorable del SOIB en la que s’acredita oficialment un local del Mercat de Llevant com a “Taller de Comerç”.

Segons Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “gràcies a l’esforç i treball del personal de PalmaActiva durant més de dos anys, s’ha aconseguit que aquest espai es transformi en un comerç per poder oferir a la població dos certificats de professionalitat:“Activitats auxiliars de comerç nivell 1” i “Activitats de gestió del petit comerç nivell 2”. El 50% de les despeses de compra de material i software han estat finançades pel SOIB.

Amb aquesta nova acreditació, PalmaActiva dona resposta a una de les necessitats formatives detectades pels agents de desenvolupament locals del SOIB en l’Informe de Necessitats Formatives en el Municipi de Palma, publicat al desembre de 2020, on es detectava que el comerç al detall era la segona activitat econòmica amb major nombre de treballadors al municipi, essent “Venedor a tendes i magatzems” la tercera ocupació més contractada a Palma.