Palma Film Office va gestionar 58 sol·licituds de rodatges durant el primer semestre de 2020

Palma Film Office va gestionar durant el primer semestre de 2020 58 sol·licituds de rodatges. Els projectes audiovisuals atesos van ser 11 de reportatges o documentals, 10 de publicitat, 9 de fotografia, 8 de cinema i 20 d’altres tipus d’iniciatives audiovisuals, gestió de permisos, recerca de localitzacions…

Algunes de les empreses que han rodat durant el primer semestre de 2020 a Palma són marques internacionals com Decathlon, Volkswagen, Booking, Voll-Damm, Dacia… i empreses locals i associacions com Camper, ONCE, Aspanob…

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha destacat el suport donat per Palma Film Office a la producció de dos destacats espots institucionals: el del Govern espanyol #SalimosMásFuertes, rodat íntegrament a Mallorca, i el del Consell Insular de Mallorca per reactivar la imatge de la nostra illa com a destinació turística segura –protagonitzat pel tennista Rafael Nadal–. Romero ha afegit que el passat mes de juliol Palma Film Office va tramitar 14 sol·licituds de rodatges, el que indica que el sector està recuperant la seva activitat.

L’edil també ha destacat que Palma Film Office va participar a les reunions convocades per reactivar la producció audiovisual juntament amb el Govern, Delegació del Govern, Mallorca Film Commission, Demarcació de Costes i la FELIB.

Romero ha manifestat que des de l’Ajuntament es continuarà donant suport a la denominada economia taronja perquè és un focus directe i indirecte de riquesa per a l’economia local, ja que fomenta l’ocupació de professionals de l’illa.