El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit 43 empreses i 57 persones emprenedores durant el primer semestre de 2020

 

47 empreses i 53 persones emprenedores han estat instal·lades al centre d’empreses de PalmaActiva durant el primer semestre de l’any. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que igual que els anys anteriors, “els 17 locals i 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%, i el coworking ara mateix té una ocupació del 80%”.

Romero assenyala que PalmaActiva va exonerar de pagar el lloguer durant l’estat d’alarma: “Amb aquesta mesura vam intentar donar suport als emprenedors que tenim als locals; vull animar les empreses que comencen a presentar la sol·licitud per instal·lar-se al viver perquè properament hi haurà places disponibles”, afegeix el president de PalmaActiva.

Romero ha recordat que PalmaActiva també compta amb el Quiosc de la plaça de l’Olivar, un espai cèntric on es poden donar a conèixer serveis i productes innovadors: “Durant els darrers mesos aquest espai no s’ha pogut emprar per la pandèmia, esperam que es pugui tornar a utilitzar el mes de setembre”.

El centre d’empreses de PalmaActiva està format per 17 locals a peu de carrer, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de feina.

Principals avantatges del centre d’empreses de PalmaActiva

  • Preus competititus.
  • La seva ubicació, al centre de Palma.
  • Els despatxos i coworking ofereixen serveis com internet, neteja, climatització…
  • Possibilitats de col·laboració i networking.