Palma Film Office dona suport a la sèrie “The heart of the Mediterranean”, programa culinari que s’emetrà a la principal cadena de televisió dels Països Baixos

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, destaca que aquest tipus de programa serveix per a donar a conèixer la nostra cultura i productes locals i per atreure un turisme de més qualitat

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, president de Palma Film Office, ha fet recentment una visita al Parc de la Mar durant la filmació del darrer capítol de la sèrie “The Heart of the Mediterranean”, que entre l’1 i el 7 de setembre ha transcorregut per diferents escenaris de Palma com el Mercat de l´Olivar o el Fornet de la Soca, així com per altres municipis de Mallorca, tot això de la mà d’un conegut cuiner dels Països Baixos, Wim Ballieu i del seu “foodtruck”.

Rodrigo Romero explica que des de Palma Film Office s’ha col·laborat amb les gestions i permisos necessaris perquè aquest projecte es pogués desenvolupar. Romero afegeix: “Aquest tipus de programes són un molt bon aparador per donar a conèixer la nostra cultura i els nostres productes locals i per atreure un turisme interessat per la cultura i de més qualitat”.

La sèrie, produïda per la productora Backbone Marketing, tindrà com a resultat 12 capítols sobre els productes locals –principalment ecològics– de Mallorca i pretén mostrar la riquesa culinària de la nostra illa. Els programes fusionen receptes tradicionals mallorquines amb producte local i la cuina holandesa. Aquesta sèrie va lligada a la publicació d’un llibre que recollirà aquestes receptes.

Amb l’emissió d’aquesta sèrie per a la principal cadena de televisió dels Països Baixos –on s’arribarà a prop de 2,3 milions de persones– i amb la difusió que es farà a altres canals de comunicació mitjançant un butlletí que té més de 300.000 subscriptors,  s’arribarà al 80% de la població del país donant a conèixer Palma.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/pfo/[:]