L’artista Gloria Mendarozqueta, al Quiosc de PalmaActiva

El Quiosc és un espai de l’Ajuntament de Palma on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis

 

El Quiosc de PalmaActiva acull els dies 16 y 17 d’octubre una mostra de les obres de la pintora Gloria Mendarozqueta. El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar de manera temporal els seus productes i serveis.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que durant tot aquest any el Quiosc es cedeix de manera gratuïta per donar-lo a conèixer. Romero anima a usar aquest espai a les persones emprenedores que pertanyin a l’economia del coneixement, activitats creatives i culturals, turisme sostenible i economia social solidària i comerç just.

Mendarozqueta, llicenciada en Dret i en Historia de l’Art, explica que aprofitant que aquesta setmana se celebra la Nit de l’Art vol sumar-se a aquesta celebració que demostra que la cultura i l’art contemporani són un gran valor per a la nostra societat i per a la nostra ciutat.

 

EL QUIOSC DE PALMAACTIVA

Què és?

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, les persones emprenedores i les entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis. No s’hi permet la venda.

Requisits

 • Comptar amb algun component significatiu d’innovació i/o creativitat.
 • Haver intervingut de manera substancial en la seva elaboració.
 • Tenir menys d’un any dins del seu segment de mercat o dins del mercat local.
 • Pertànyer a algun dels 4 grups d’activitats econòmiques:
  • Economia del coneixement
  • Activitats creatives i culturals
  • Turisme sostenible
  • Economia social solidària i comerç just

 

Més informació sobre Gloria Mendarozqueta: https://www.instagram.com/gloriamendarozqueta/

Més informació sobre el Quiosc:

Quiosco PalmaActiva