Palma duu el comerç emblemàtic a la ITB de Berlín com a valor afegit de la seva oferta turística durant tot l’any

  • El batle de Palma i el gerent de la Fundació Palma 365 informen als mitjans alemanys del catàleg d’establiments amb història i caràcter.
  • Noguera: “Palma ofereix l’experiència que tota persona espera del seu viatge: patrimoni, cultura, espais naturals… i un comerç que desprèn aroma d’autenticitat”.

Palma duu el comerç emblemàtic a la ITB de Berlín com a valor afegit de la seva oferta turística durant tot l’any
Palma duu el comerç emblemàtic a la ITB de Berlín com a valor afegit de la seva oferta turística durant tot l’any
Una delegació de l’Ajuntament de Palma, encapçalada pel seu batle, Antoni Noguera, és a la fira turística ITB de Berlín per informar del catàleg de Comerç Emblemàtic i de la nova estratègia de marca “This is Palma”. Acompanyen Noguera, la coordinadora general de l’Àrea de Turisme, Comerç i Treball, Pepa Peláez, i el gerent de la Fundació Palma 365, Pedro Homar.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha assenyalat que “la ITB és un dels esdeveniments més importants de la temporada, alhora que el millor mostrador per a difondre els nous valors en els quals es basa l’estratègia turística de Palma els mesos de tardor-hivern”. Al mateix temps ha afegit que “un dels majors reptes actuals és el de garantir un model de turisme responsable amb la ciutat i el territori. La cultura i el valor afegit del comerç emblemàtic són una opció estratègica”.

La jornada s’ha centrat en comunicar als mitjans alemanys de la nova de marca “This is Palma” i del catàleg d’establiments emblemàtics. “Palma ofereix l’experiència que tota persona espera endur-se’n del seu viatge: patrimoni, cultura, gastronomia, espais naturals… i un comerç que desprèn aroma d’autenticitat”.

Per la seva banda, Pedro Homar ha indicat que des de la Fundació Turisme Palma 365, “som conscients de la importància que té el mercat alemany per a la nostra destinació. Ens dirigim sobretot al segment cosmopolita ja que és un tipus de viatger molt interessant per la seva capacitat per a potenciar la temporada mitjana i baixa. Es tracta d’un visitant amb interès en el patrimoni, la cultura, les compres i la gastronomia. Per tant, per a ells, Palma és una destinació molt atractiva”.
Així mateix, durant el matí la delegació del consistori palmesà ha mantingut diverses reunions amb alguns dels patrons de la Fundació Palma 365, amb destacades empreses del sector i també amb mitjans de comunicació especialitzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.