Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO

Gràcies a aquesta iniciativa, que promou aquesta associació empresarial i a la qual dóna suport PalmaActiva, el comerç pot sortir al carrer.

Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO
Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO
PalmaActiva torna a donar suport a la fira d’estocs que organitza aquests dies PIMECO (Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca). Gràcies a aquesta iniciativa, que té llocs els dies 7, 8 i 9 de març, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada. Aquesta fira d’estocs té lloc a les següents ubicacions: Oms, centre comercial els Geranis, Sindicat, avinguda Alexandre Rosselló, Tous i Maroto, Baró de Santa Maria del Sepulcre, Blanquerna, Pere Garau, Sant Miquel, Manacor i Luca de Tena.

“L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informe d’altres àrees municipals”, explica la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover. Segons Adrover, “des de l’Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat”.

L’edil de Comerç afirma que aquesta és “una acció més de suport al petit comerç tot facilitant-los l’ocupació de la via pública amb unes parades que manera puntual es treuen al carrer durant aquests tres dies”.

Durant la fira, els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant. Els establiments inscrits per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint la homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Segons PIMECO, “la iniciativa ofereix tant a residents com a turistes un motiu més per al passeig i goig de Palma en totes les seves vessants, i una aproximació al atractiu dels establiments urbans de la nostra ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.