Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO

Gràcies a aquesta iniciativa, que promou aquesta associació empresarial i a la qual dóna suport PalmaActiva, el comerç pot sortir al carrer.

Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO
Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO
PalmaActiva torna a donar suport a la fira d’estocs que organitza aquests dies PIMECO (Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca). Gràcies a aquesta iniciativa, que té llocs els dies 7, 8 i 9 de març, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada. Aquesta fira d’estocs té lloc a les següents ubicacions: Oms, centre comercial els Geranis, Sindicat, avinguda Alexandre Rosselló, Tous i Maroto, Baró de Santa Maria del Sepulcre, Blanquerna, Pere Garau, Sant Miquel, Manacor i Luca de Tena.

“L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informe d’altres àrees municipals”, explica la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover. Segons Adrover, “des de l’Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat”.

L’edil de Comerç afirma que aquesta és “una acció més de suport al petit comerç tot facilitant-los l’ocupació de la via pública amb unes parades que manera puntual es treuen al carrer durant aquests tres dies”.

Durant la fira, els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant. Els establiments inscrits per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint la homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Segons PIMECO, “la iniciativa ofereix tant a residents com a turistes un motiu més per al passeig i goig de Palma en totes les seves vessants, i una aproximació al atractiu dels establiments urbans de la nostra ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.