Palma comptarà a partir de març amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

Palma comptarà a partir del mes de març, a través de PalmaActiva, amb una nova Llançadora Connecta Ocupació. Llançadores Connecta Ocupació és un programa gratuït d’orientació laboral per ajudar i guiar a persones en situació d’atur a reactivar la seva recerca de feina amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Els participants assistiran a sessions virtuals i presencials; comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics especialitzats per aprendre a realitzar un itinerari integral de recerca de feina, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Les persones interessades a participar en aquest programa disposen fins al 19 de febrer per formalitzar la seva inscripció al web www.lanzaderasconectaempleo.es o de forma presencial, sol·licitant cita prèvia amb PalmaActiva al telèfon 900 139 138 extensió 1.

Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefònica posaran pròximament en marxa setze noves Llançadores Connecta Ocupació en diferents ciutats de país, entre les quals figura Palma. Per a això, les dues fundacions compten amb el cofinançament de Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de PalmaActiva i l’Ajuntament de Palma.

Perfil de les persones destinatarias.- La Llançadora Connecta Ocupació de Palma començarà a funcionar a principis de març i estarà operativa fins al mes d’agost, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en situació d’atur.

Hi poden participar homes i dones en situació d’atur, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Master, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: online + presencial.- Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de forma virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de forma presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per PalmaActiva, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene , seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment online quan es requereixi per causes derivades de l’coronavirus.

Els participants comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per millorar la seva ocupabilitat i aconseguir la seva inserció. D’aquesta manera, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

Les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació de Palma disposen fins al 19 de febrer per realitzar la seva inscripció al web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de forma presencial a PalmaActiva, concertant cita prèvia al telèfon 900 139 138 extensió 1, en horari de 9 a 14 hores.