PalmaActiva ofereix 50 cursos de formació el primer trimestre d’aquest any

A causa de l’actual situació sanitària, els mesos de gener i febrer tota la formació serà en línia

 

PalmaActiva oferirà el primer trimestre de 2021 50 cursos de formació. Segons explica Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “a causa de l’actual situació sanitària, els mesos de gener i febrer tota la formació que oferim és en línia, hem reconvertit a aquest format tots els cursos que han estat possible”.

Romero afegeix que amb aquesta oferta formativa ocupacional, “pretenem cobrir les necessitats de les persones en recerca de feina i millorar la seva posició davant del mercat laboral”.  El regidor recomana la ciutadania anar mirant el lloc web de PalmaActiva per poder inscriure’s en les acciones formatives que els interessin, “ja que hi ha formació que té molta demanda i les places s’omplen ràpid”.

Els cursos programats per a aquests mesos són de noves tecnologies nivell avançat, idiomes, creació i gestió d’empreses, nàutica i competències laborals. Els criteris de selecció es fan en base al qüestionari d’inscripció (s’aconsella donar la màxima informació) i es prioritza estar empadronat a Palma; també es té en compte l’ordre de preinscripció al curs. La formació que ofereix PalmaActiva és de diversa durada –entre 2 i 120 hores– i es dirigeix a diferents col·lectius –persones en recerca de  feina, treballadors/es en actiu, persones emprenedores…–.

Més informació: https://bit.ly/3nSxcII