PalmaActiva i ASPROM signen un protocol de col·laboració

Les dues entitats cooperaran en matèria d’ocupació, formació i emprenedoria.

Miquel Àngel Capó, coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva; Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació; Manuel Zafra, president d’ASPROM i Nerea Zafra, gerent d’ASPROM.
PalmaActiva i ASPROM (Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física) han signat un acord per a la difusió mútua de serveis. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Manuel Zafra, president d’ASPROM, han rubricat el protocol.

Gràcies a aquesta col·laboració, s’establirà un protocol entre les parts per a difondre i facilitar l’accés dels usuaris d’ambdues parts. Segons explica Rodrigo Romero, PalmaActiva facilitarà informació puntual i detallada sobre tots els seus serveis d’ocupació, formació i emprenedoria a personal tècnic d’ASPROM perquè aquests la puguin difondre.

Per la seva part, ASPROM facilitarà al personal tècnic de PalmaActiva informació sobre els seus serveis de suport a les persones amb discapacitat, adaptacions i ajudes tècniques i serveis envers la formació i orientació laboral, informació que PalmaActiva difondrà i posarà a l’abast dels seus usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.