Oberta la inscripció per a una nova “Llançadora Connecta Ocupació” a Palma

Palma comptarà el 2023 amb una nova “Llançadora Connecta Ocupació” per ajudar persones en atur a impulsar la recerca de feina amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals.

La llançadora començarà al febrer en format en línia. Podran participar homes i dones en atur, entre 18 i 60 anys; amb qualsevol nivell d’estudis i de qualsevol sector laboral, amb experiència prèvia o sense.

Les persones participants comptaran amb el suport d’especialistes per aprendre a realitzar un pla integral de recerca de feina, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Les persones interessades disposen fins al 23 de gener per realitzar la seva inscripció a www.lanzaderasconectaempleo.es o de forma presencial a les instal·lacions de PalmaActiva (carrer dels Socors, 22).

La iniciativa està impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefònica; compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma a través de PalmaActiva.

PROGRAMA D’ORIENTACIÓ LABORAL.- La Llançadora Connecta Ocupació és un programa d’orientació laboral per ajudar persones en aturada a reactivar la cerca de treball en equip, amb noves tècniques d’orientació i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral. La iniciativa és totalment gratuïta.

Qui hi pot participar? La Llançadora Connecta Ocupació estarà operativa entre febrer i juliol de 2023 per oferir orientació laboral fins a un màxim de 30 persones. Hi poden participar homes i dones a l’atur oatur, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb experiència prèvia o sense.

Format en línia Les persones que resultin seleccionades tindran diverses reunions a la setmana en format en línia. Per millorar la seva ocupabilitat i perseguir la seva inserció, aquestes persones comptaran amb l’assessorament d’especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses.

Quines activitats faran? Realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar-ne l’objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de feina; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a utilitzar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per impulsar la cerca de feina a l’entorn online.

Inscripció Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana d’inserció laboral del 60%, disposen fins al 23 de gener per fer la inscripció a la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També ho poden fer de forma presencial a les instal·lacions de PalmaActiva (carrer del Socors, 22), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.