Nova edició de la fira d’estocs

  • Torna a tenir lloc entre avui i dissabte a petició de PIMECO.
  • Gràcies a aquesta iniciativa, que promou aquesta associació empresarial i a la qual dóna suport PalmaActiva, el comerç pot sortir al carrer per vendre els seus productes de fi de temporada.

Nova edició de la fira d’estocs
Entre avui i dissabte torna a tenir a lloc a Palma la fira d’estocs de PIMECO. La patronal del petit comerç va sol·licitar a l’Ajuntament tornar a fer aquesta activitat a causa del mal temps de la setmana passada, que va minvar l’afluència de públic als carrers comercials de Palma.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “hem atès la petició de PIMECO ja que com sempre volem donar el màxim suport a les activitats dinamitzadores del comerç”.

Gràcies a aquesta iniciativa, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada. Aquesta fira d’estocs té lloc per tota la ciutat, havent parades als carrers Sindicat, Geranis, Oms, Baró Santa Maria del Sepulcre, camí de la Vileta i a l’avinguda Alexandre Rosselló.

“L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informes d’altres àrees municipals”, explica Romero, que afegeix que el suport al comerç de proximitat és un dels principals eixos de la seva regidoria.

Durant la fira, els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant. Els establiments inscrits per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer tot just al davant de la façana del seu local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.