Bona acollida del projecte de PalmaActiva que ha ensenyat a comerços de proximitat a millorar la seva presència a Internet

  • PalmaActiva ha donat suport al petit comerç amb un projecte per millorar competències digitals.
  • Mitjançant la formació, PalmaActiva ajuda les petites empreses a tenir presència a internet i a les xarxes socials.

Bona acollida del projecte de PalmaActiva que ha ensenyat a comerços de proximitat a millorar la seva presència a Internet
Aquesta setmana ha finalitzat el projecte d’Innovació Digital per al Comerç de Proximitat de PalmaActiva. Aquesta iniciativa pretén oferir als petits comerços de Palma una oportunitat per a millorar les seves competències digitals i la seva presència a internet i xarxes socials. Les 8 empreses participants –Ferreteria Fercon, Domínguez PVC, Persianas Rodríguez Decoración, Casa Vila, Eléctrica Ramblas, Sampol y La Casa Enmarcada, Centre de Modelisme S’Estel i Mandala Vibafre– van fer una petita trobada final per posar en comú el que s’ha après durant el curs.

Durant aquesta reunió final, a la qual va assistir el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero, els participants van expressar la seva satisfacció pel desenvolupament del curs, perquè gràcies a aquest projecte han pogut fer avanços importants. També van destacar que gràcies a aquesta iniciativa tenen més recursos per fer front a la competència i a les noves estratègies comercials. La majoria també va destacar que un dels seus objectius és reflectir la “humanitat” del petit comerç a les xarxes socials.

Segons el regidor de Promoció Econòmica Rodrigo Romero, aquesta iniciativa tindrà continuïtat i PalmaActiva duplicarà la quantia dedicada a la segona edició l’any vinent. També van assistir a la trobada el coordinador general de Promoció Econòmica i Ocupació Miquel Àngel Capó i el director general de Comerç Fabrizio Di Giacomo, que va lliurar un diploma als participants.

Noves estratègies comercials

A quines pàgines o xarxes socials s’ha de tenir presència? Com generar publicacions d’èxit? Com crear una tenda en línia? Aquests són alguns dels temes que s’han tractant a les sessions formatives.

Aquest programa de PalmaActiva d’innovació digital en el comerç de proximitat neix amb l’objectiu d’afavorir la competitivitat i la pervivència dels negocis, la capacitació tècnica dels titulars i la introducció al comerç electrònic. Per a aconseguir aquests objectius, s’ofereix:
• Assessorament i suport individual en l’aplicació d’eines i de recursos digitals.
• Participació a una sèrie de tallers gratuïts i de caràcter pràctic per a impulsar el coneixement i la correcta implementació dels recursos tecnològics.
• Presència efectiva a les xarxes i millora del nivell de digitalització del comerç.

Els establiments han de complir els següents requisits :
• Ser una micro empresa o petita empresa de Palma.
• Posseir nocions bàsiques d’ofimàtica i xarxes socials i un equip informàtic (ordinador, tableta…) amb el qual treballar durant el projecte.
• Comprometre’s amb el desenvolupament del projecte, participant en les accions formatives i disposar d’un mínim de 2 hores setmanals de dedicació.

La modalitat de la formació és mixta, és a dir, un percentatge dels tallers són de modalitat presencial i es porten a terme a les instal·lacions de PalmaActiva, i un altre percentatge són en línia, per tal d’adaptar-se a la disponibilitat dels participants i a la vegada, introduir-los al món digital.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/comercio/dinamizacion-comercial/projecte-dinnovacio-digital-en-el-comerc-de-proximitat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.