Reunió del Consell Rector de PalmaActiva

A la convocatòria d’avui, 11 de març de 2019, s’ha aprovat, entre d’altres temes, un acord de col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears.

Reunió del Consell Rector de PalmaActiva
Reunió del Consell Rector de PalmaActiva
El Consell Rector de PalmaActiva reunit avui ha aprovat elevar a Junta de Govern la convocatòria pública de subvencions destinades a fomentar la implantació, la modernització i la innovació de microempreses i petites empreses comercials ubicades a Palma. Aquestes ajudes tindran un import màxim de 100.000 euros. L’òrgan de Govern de PalmaActiva ha aprovat també, per valor de 20.000 euros, una línea de suport als establiments inclosos al Catàleg d’Establiments Emblemàtics de Palma.

El Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat així mateix un protocol de col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears (FSIB). Gràcies a aquest acord, les dues entitats treballaran conjuntament per difondre entre les persones usuàries de la FSIB els serveis de PalmaActiva i de la seva Agència de Col·locació.

A més de la presidenta del Consell Rector i regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, també han assistit a la reunió la coordinadora general de l’àrea Pepa Peláez; la gerent de PalmaActiva Susana Rincón; el director general de Turisme Francisco Ducrós; la regidora de Funció Pública i Govern Interior Aurora Jhardi; el director general de Benestar Social Joan Antoni Salas; la representant de CAEB Carme Francés; i els experts Teresa Riera, Francisco Canet i Maribel González.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.