Més de 600 persones fan entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de personal de PalmaActiva

PalmaActiva ha organitzat una jornada de reclutament per a Marriott  International i Son Vida Golf, que ofereixen 130 llocs de feina

PalmaActiva ha organitzat un procés de selecció de personal per a la cadena hotelera Marriott per cobrir 130 llocs de feina i entre ahir i avui, més de 600 persones han pogut fer entrevistes de treball amb els responsables de Recursos Humans de Marriott International i Son Vida Golf, que necessiten incorporar 130 persones de personal de recepció, de cuina, de bar i restaurant i de servei de pisos.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “hi ha una certa reactivació del sector en previsió de què la temporada serà molt bona”. Romero també ha afegit que les cadenes necessiten treballadors qualificats, i per això estan millorant les condicions per fidelitzar el personal.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a Marriott durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, ha cedit un espai per poder realitzar les entrevistes.

Durant les jornades, es segueixen els protocols covid, tenint en compte la cabuda, higiene de mans, distància personal, pantalles protectores, etc.