40 persones fan entrevistes de feina en una nova jornada de selecció de PalmaActiva

Responsables de RH de TUI han fet les entrevistes avui a PalmaActiva

 

40 persones han pogut fer avui 22 de febrer entrevistes de feina amb responsables de Recursos Humans de TUI en una nova jornada del selecció de personal organitzada per PalmaActiva. L’empresa necessita incorporar 30 guies turístics que parlin alemany o polonès, 20 agents d’atenció al client amb alemany, 20 agents d’atenció al client amb holandès i francès, i 10 agents d’atenció al client amb polonès.

Les sessions s’han fet seguint totes les mesures de protecció covid: cabuda, higiene de mans, distància personal, etc.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que el balanç de la jornada ha estat molt positiu: “Estam veient que estan acudint a les entrevistes perfils molts qualificats; és evident que hi ha una reactivació del sector del turisme i de l’economia en general a Palma”. L’edil afegeix que a més d’aquest reclutament, PalmaActiva també va organitzar la setmana passada una jornada per a la cadena Marriott Int., que oferia 130 llocs de feina, i gràcies a la qual es van poder realitzar més de 600 entrevistes.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/