Una vuitantena de persones poden fer entrevistes de treball a PalmaActiva gràcies a una nova jornada de selecció de personal

La cadena Starbucks ha realitzat a PalmaActiva dinàmiques de selecció grupal i entrevistes per contractar baristes.

Una vuitantena de persones poden fer entrevistes de treball a PalmaActiva gràcies a una nova jornada de selecció de personal

PalmaActiva ha realitzat aquesta setmana una jornada de selecció de personal per a la cadena Starbucks, que necessita incorporar una desena de baristes per als seus establiments de Palma i Calvià. Durant dos dies, responsables de Recursos Humans de l’empresa nord-americana han rebut currículums i realitzat entrevistes i dinàmiques de grup amb 82 persones, prèviament preseleccionades per PalmaActiva i per la cadena.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a Starbucks durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, ha cedit un espai per poder fer les entrevistes de treball i les dinàmiques de grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.