L’empresa Popalicer, al Quiosc de PalmaActiva

L’emprenedor Antonio Avecilla dona a conèixer aquest portal de lloguer d’espais per celebrar esdeveniments professionals i aniversaris.

Visita al Quiosc Popalicer
Popalicer ocupa el Quiosc de PalmaActiva

L’empresa Popalicer està essent la protagonista aquesta setmana del Quiosc de PalmaActiva, donant així a conèixer els seus portals: Localicer –inmobles disponibles pel sector terciari– i Popalicer –espais per poder celebrar esdeveniments socials o professionals–.

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis –no es permet la venda–. Des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per donar-lo a conèixer.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha pogut conèixer avui de primera mà aquesta “start up” instal·lada al Quiosc. Romero ha mostrat la seva satisfacció perquè aquest equipament de PalmaActiva estigui essent útil a les persones emprenedores.

Antonio Avecilla, CEO de l’empresa, explica que Popalicer ofereix locals i espais per llogar per dies per a esdeveniments concrets i aniversaris. “Hem constatat que hi ha interès pel lloguer temporal d’un local, d’ús terciari, per celebrar reunions professionals o fins i tot festes”, afirma. Aquest projecte ja compta amb centenars d’immobles “localitzats” amb Localicer.com: “L’avantatge és que si el local encara està a l’espera de ser llogat o venut, els propietaris li podem treure un rendiment econòmic”, explica l’emprenedor.

Avecilla afegeix que durant la seva estada al Quiosc, les persones que s’apropin es podran fer fotografies virtuals 360°, que després se’ls enviaran per email: “Així d’una manera lúdica mostrarem la tecnologia que tenim per gravar els espais amb tours virtuals interiors”.

Miquel Àngel Capó, coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, Susana Rincón, gerent de PalmaActiva, i Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç, també s’han apropat avui al Quiosc per veure com s’està desenvolupant l’estada d’aquest “start up” al Quiosc de PalmaActiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.