El còmic, protagonista al Quiosc de PalmaActiva

L’associació cultural Arte&Cómics ocupa durant dues setmanes el Quiosc de PalmaActiva i oferirà tallers gratuïts de còmics, manga, anime i superherois.

El còmic, protagonista al Quiosc de PalmaActiva
L’associació cultural Arte&Cómics serà la protagonista durant dues setmanes del Quiosc, on aproparà l’art del còmic a tota la gent que s’apropi a aquest espai de PalmaActiva.

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis –no es permet la venda–. Des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per donar-lo a conèixer.

Charly Galeano, president d’Arte&Cómics, explica que aquesta associació vol promoure els beneficis de l’educació artística per a la millora de les competències personals en la socialització, la comunicació i expressió. “Les nostres activitats s’orienten a la capacitació i inserció sociolaboral de grups amb dificultats”, explica Galeano.

Durant aquestes dues setmanes, dins del Quiosc s’exhibiran obres d’alumnes i ex alumnes de l’associació, mentre que a l’espai exterior s’oferiran tallers gratuïts de còmics, manga, anime i superherois. L’associació estarà al Quiosc de dilluns a dissabte de 10 a 17 hores, els tallers s’oferiran tot el temps que estigui obert el Quiosc a excepció de dissabte.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, que ha visitat avui el Quiosc, explica que les properes setmanes el Quiosc estarà ocupat per diverses empreses i associacions, “el que ens satisfà molt ja que pensam que aquest és un lloc amb molt potencial i volem promoure el seu ús; encara queden unes setmanes lliures així que animam les empreses, persones emprenedores i entitats a utilitzar aquest espai”.

Beneficis de l’educació artística

Art&Cómics és una associació cultural sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és promocionar els beneficis de l’educació artística en el desenvolupament integral de nens i joves i oferir un espai d’expressió, millora de la creativitat, atenció a la diversitat i educació de valors.

Segons el director d’art Charly Galeano, el còmic és molt propici per desenvolupar les principals àrees d’expressió en nens i joves. L’associació imparteix al centre Flassaders tallers d’art, il·lustració, còmics, manga, anime, disseny i moda.

Més informació del Quiosc de PalmaActiva:
https://web.palmaactiva.com/centre-empreses/quiosco-palmaactiva/

Més informació sobre Arte&Cómics:
https://www.facebook.com/arteycomics/
http://arteycomics.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.