La Ruta del Llonguet despatxa 4.500 entrepans diaris

El batle de Palma, Jose Hila, el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà i el director general de Comerç, Miguel Carranza, han recorregut avui alguns dels establiments que han participat de la Ruta del Llonguet d’enguany, una iniciativa que un any més ha organitzat l’Associació de Forners i que ha despatxat una mitjana de 4.500 llonguets diaris.

Des del passat 19 d’octubre i fins avui, els ciutadans han pogut gaudir, a prop d’una vintena de forns de Palma d’aquesta promoció especial, que s’ha repetit tots els dimecres i que permetia comprar-ne un panet diferent i una beguda per 3,75 euros.

Des de l’Associació de Forners i Pastissers valoren molt positivament aquesta iniciativa, que ha esdevingut una activitat ja consolidada i que, a més, ha aconseguit el seu objectiu: fomentar el consum d’aquest panet típic de ciutat. Des de 2016 la producció de llonguets que es fan cada dia s’ha multiplicat per 20.