La plataforma d’identificació estatal Cl@ve ja serveix com a sistema d’accés a l’Agència de Col·locació de PalmaActiva

Es reforça així  la inscripció en línia, que es pot realitzar  també  mitjançant la targeta ciutadana de l’Ajuntament

Les persones que disposen del sistema d’identificació digital Cl@ve poden inscriure’s on line a l’Agència de Col·locació de PalmaActiva des de la setmana passada. Segons explica el regidor Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero, “amb aquesta iniciativa volem facilitar a la ciutadania de Palma la seva inscripció a l’Agència de Col·locació de PalmaActiva, que també es pot fer en línia amb la targeta ciutadana i presencialment a les nostres oficines amb cita prèvia”.

Romero ha volgut agrair a l’Institut Municipal d’Innovació (IMI) la feina feta: “Vam començar a treballar en la implantació del sisetma d’accés amb Cl@ve durant el confinament i vull destacar la bona feina que s’ha fet des de l’IMI perquè la proposta es posés en marxa de manera ràpida i eficaç”.

Les persones en recerca de feina i que volen accedir a les ofertes de treball que gestiona PalmaActiva s’han d’inscriure emplenant una fitxa similar a un CV, on es recullen, per una banda, les dades formativolaborals i, per una altra, la demanda i criteris de recerca. Aquesta inscripció es realitza al web de PalmaActiva mitjançant una plataforma d’inscripció en línia.

Les persones que cerquen feina a Palma, mitjançant l’aplicació de l’Agència de Col·locació, han de mantenir actualitzat el seu currículum i poden fer autocandidatura a les diferents ofertes de feina que gestiona PalmaActiva, sempre que compleixin els requisits que estableix l’oferta. Des d’abril de 2017 aquest procés es pot realitzar totalment a distància i des de qualsevol dispositiu (ordinador, smartphone o tablet).

El regidor d’Ocupació ha recordat que durant 2019 es van inscriure a la borsa de feina de l’Agència 3.344 persones noves, i que al finalitzar 2019 hi havia 10.492 persones d’alta en recerca de feina. Durant l’any 2019 van contactar amb l’Agència de PalmaActiva 374 empreses, que van realitzar 690 ofertes de feina per a gestionar 839 llocs de feina.