PalmaActiva va donar d’alta 30 empreses entre gener i juliol de 2020

El període comprès entre maig i juliol les altes van pujar un 88% respecte al mateix període de l’any anterior

L’Ajuntament, mitjançant PalmaActiva, presta aquest servei gratuït d’informació i constitució d’empreses

Durant els mesos de gener i juliol PalmaActiva va donar d’alta 30 empreses mitjançant el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). El punt PAE de PalmaActiva atén persones emprenedores de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h amb cita prèvia, explica Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.

Pel que fa a la forma jurídica escollida, 27 altes van ser per fer-se autònom/autònoma (90%), mentre que 3 van optar per la forma de Societat Limitada (10%). Per gènere, 16 altes van ser d’homes (53%) i 14 de dones (47%). La mitjana d’edat de les persones que van donar d’alta aquestes empreses va ser de 39 anys.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació explica que les dades són molt semblants a les de l’any passat, quan al mateix període es van donar d’alta 36 empreses: “Durant el confinament les altes van baixar el 92%, però des del desconfinament, entre els mesos de maig i juliol, s’han tramitat un 88% més d’altes”.

Durant aquest període comprés entre gener i juliol, el personal tècnic de PalmaActiva ha tramitat en total 59 expedients i ha atès 148 consultes.