L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de Palma es trasllada a la barriada de Bons Aires

Romandrà a la pl. París des del 17 fins al 31 de juliol

L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de Palma es trasllada a la barriada de Bons Aires

Palma, 14 de juliol 2017.- L’exposició fotogràfica sobre establiments emblemàtics organitzada per la regidoria de Turisme, Comerç i Treball i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de Palma es traslladarà la propera setmana al barri de Bons Aires, concretament a la plaça París.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha afirmat que “amb aquesta exposició itinerant volem fer arribar al major nombre possible de barris els valors del comerç local i de proximitat a partir dels establiments emblemàtics que encara segueixen en actiu”.

L’exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha dos panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys.

Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que es preveu que s’ubiqui a diferents indrets i barriades de la ciutat. Les tres primeres ubicacions de l’exposició han estat: la plaça d’Espanya, el passeig del Born i el carrer Metge Josep Darder. Una vegada finalitzi l’exposició a la pl. París, aquesta es traslladarà a la Rambla.

A la web de PalmaActiva (www.palmaactiva.com) s’informarà sobre les futures ubicacions de la mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.