L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de Palma es trasllada a la barriada de Bons Aires

Romandrà a la pl. París des del 17 fins al 31 de juliol

L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de Palma es trasllada a la barriada de Bons Aires

Palma, 14 de juliol 2017.- L’exposició fotogràfica sobre establiments emblemàtics organitzada per la regidoria de Turisme, Comerç i Treball i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de Palma es traslladarà la propera setmana al barri de Bons Aires, concretament a la plaça París.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha afirmat que “amb aquesta exposició itinerant volem fer arribar al major nombre possible de barris els valors del comerç local i de proximitat a partir dels establiments emblemàtics que encara segueixen en actiu”.

L’exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha dos panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys.

Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que es preveu que s’ubiqui a diferents indrets i barriades de la ciutat. Les tres primeres ubicacions de l’exposició han estat: la plaça d’Espanya, el passeig del Born i el carrer Metge Josep Darder. Una vegada finalitzi l’exposició a la pl. París, aquesta es traslladarà a la Rambla.

A la web de PalmaActiva (www.palmaactiva.com) s’informarà sobre les futures ubicacions de la mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.