Tots els dimecres des del 19 de juliol fins al 25 d’octubre, Ruta del Llonguet a Palma

Cort ha ofert un any més les oficines d’informació turística per a distribuir els fulletons informatiu

Palma, 17 de juliol de 2017.- Palma torna a acollir un any més la Ruta del Llonguet, que tindrà lloc tots els dimecres fins al 25 d’octubre en prop de 40 forns i pastisseries de Ciutat. Aquesta tercera edició ha estat presentada avui matí per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover i el gerent de l’Associació de Forns i Pastisseries, Pep Magraner.

Adrover ha remarcat el compromís ferm del l’Ajuntament de Palma, i concretament de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball, de donar suport a les iniciatives del petit comerç de Palma. “L’activitat dels forns i pastisseries és particularment important per a la nostra economia local, que genera molts llocs de feina a Ciutat i li dóna un gran atractiu turístic”.

L’objectiu de la Ruta del Llonguet és promocionar el consum d’entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. Com l’any passat, l’oferta és d’un entrepà de llonguet, acompanyat d’una beguda, a un preu tancat de 2,50€ durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d’entrepans amb llonguet i la beguda que inclou l’oferta.

El gerent de l’Associació de Forners i Pastissers ha presentat el cartell i un díptic amb el nom dels forns i pastisseries participants que, un any mes, es repartiran a través de les oficines d’informació turística municipal i ha recordat que la Ruta del Llonguet compta amb una app mòbil que ubica a les pastisseries en Google maps.

La regidora ha destacat la gran participació de l’any passat, tant de residents com de turistes i, per això, enguany també es distribuiran els fulletons informatius a través de les oficines d’informació turística. “El llonguet és un tret cultural del qual estem orgullosos. Volem que els turistes coneguin el nostre llonguet i que la Ruta del Llonguet es faci tan famosa entre els que ens visiten com ja ho és entre nosaltres”.

A la roda de premsa també han assistit Lluís Brunet, forner del Forn de la Missió, la gerent del Consell regulador de Sobrassada de Mallorca, Antònia Torres i Rafael Vaquer, dissenyador de la campanya i de l’app mòbil.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.