La campanya de vals de PalmaActiva es reprendrà dia 12 d’abril

Els vals s’activaran a les 10 hores

La campanya de vals de descompte de PalmaActiva es tornarà a posar en marxa dimecres 12 d’abril (a partir de les 10 hores).

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que “des de PalmaActiva hem estat fent feina de manera constant amb el proveïdor informàtic per reempendre la campanya amb totes les garanties i condicions de seguretat”.

“Entenem que pot resultar inoportú reemprendre la campanya just abans de la Setmana Santa, per aquesta raó hem decidit rellançar-la dia 12 d’abril”, explica el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.

A part de dia 12 d’abril, els altres dies d’alliberament de vals seran el 26 d’abril i 12 de maig, els dos dies també a les 10 hores. Vilà explica que atenent les peticions del Gremi de Llibreters, el segon repartiment de vals serà passat Sant Jordi.

“Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació reiteram les disculpes per tots els inconvenients causats per aquesta situació i agraïm la comprensió rebuda”, afirma el president de PalmaActiva.