La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació suspèn temporalment la campanya de vals de PalmaActiva fins que s’esmenin els problemes de la plataforma de gestió

La campanya es reprendrà pròximament

La regidora de Promoció Econòmica i Ocupació ha decidit avui 28 de març suspendre temporalment la campanya de vals de descompte engegada ahir horabaixa per PalmaActiva pels problemes de funcionament de la plataforma de gestió, que perjudicaven tant als comerços adherits com a la ciutadania.

Des de la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació s’ha pres aquesta decisió per tal de poder esmenar completament les incidències. L’objectiu és rellançar la campanya d’aquí uns dies quan aquests problemes estiguin resolts i es pugui garantir el correcte funcionament de la campanya.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, i el gerent de PalmaActiva, Miguel Carranza, han estat en constat comunicació amb els responsables de l’empresa adjudicatària de la plataforma web per aconseguir solucionar els problemes registrats.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es vol demanar disculpes per tots els inconvenients causats per aquesta situació.

A mesura que es tingui més informació, aquesta s’anirà comunicant als establiments comercials i a la ciutadania.