Ja es poden consultar els establiments adherits a la campanya de vals de descompte de PalmaActiva

La campanya comença demà dimarts 11 d’octubre a les 12 hores

 

A la pàgina web de PalmaActiva ja es poden consultar els establiments adherits a la campanya de vals descompte que començarà demà dimarts dia 11 d’octubre a les 12h. 296 establiments s’hi han adherit a aquesta iniciativa de suport al petit comerç de PalmaActiva. El llistat complet i les dades de contacte es poden consultar al següent enllaç: https://vals.palmaactiva.com/ca/establecimientos

És la tercera edició de la campanya de vals descompte i la vegada en què més diners es destinaran: gairebé 2 milions d’euros. Entre les novetats, enguany, s’amplia el nombre de vals dels quals podrà beneficiar-se cada ciutadà, una xifra que passa de 4 a 8. S’hi han incorporat, a més, nous epígrafs de negocis, la qual cosa ha permès que es puguin afegir més establiments. D’aquesta manera, els vals també es podran bescanviar per serveis com tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, etc. Del nou epígraf d’estètica i salut, que inclou per exemple perruqueries, hi ha 40 establiments adherits (la qual cosa representa quasi un 13% del total). De l’epígraf salut (odontòlegs, fisioterapeutes, podòlegs, optometristes i consultes privades de metge) s’han adherit 14 establiments. També s’han registrat 5 tallers de reparació de cotxes i bicicletes.

VALS DE PALMAACTIVA.- L’Ajuntament de Palma, a través de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. És la campanya de vals comercials amb major dotació econòmica engegada fins al moment a les illes Balears.

Cada ciutadà disposarà d’un màxim de 8 vals per bescanviar. Per poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s’haurà de fer una despesa mínima de 35 euros, per tant, el descompte per persona pot arribar a ser de 160 euros.

Es tracta d’una campanya per promoure les compres als petits comerços amb la finalitat d’incentivar un consum responsable, en conseqüència, podran beneficiar-se totes aquelles persones amb DNI o NIE, majors de setze anys. La campanya arrencarà l’11 d’octubre i finalitzarà el 20 de novembre.

No farà falta descarregar-se prèviament els vals, aquests se sol·liciten directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa en el moment de la compra.