312 establiments s’han adherit a la campanya de vals de descompte de PalmaActiva

La campanya té un pressupost de gairebé 2 milions d’euros i començarà dimarts 11 d’octubre

 

312 establiments s’han adherit a la campanya de vals de suport al petit comerç de PalmaActiva El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, destaca que això significa un increment significatiu –són més de 100 comerços i escaig que al juny–. L’edil també destaca que un 92% dels establiments (183) repeteixen, el que evidencia l’èxit de la iniciativa.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació explica que les anteriors edicions de la campanya varen ser molt positives, per això es replica la mecànica de funcionament de l’anterior, però afegint-hi dues novetats: més pressupost i més epígrafs de negocis per tal que es puguin adherir més establiments.

Aquesta vegada, els vals també es poden bescanviar per serveis com tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, etc. Del nou epígraf d’estètica i salut, que inclou per exemple perruqueries, hi ha 40 establiments adherits (el que representa quasi un 13% del total). De l’epígraf salut (odontòlegs, fisioterapeutes, podòlegs, optometristes i consultes privades de metge) s’han adherit 14 establiments. També s’han registrat 5 tallers de reparació de cotxes i bicicletes.

El regidor de Promoció Econòmica es congratula que la campanya arribi a molts barris de Palma, “hi ha apuntades botigues de Platja de Palma i Son Sardina per exemple”.

VALS DE PALMAACTIVA.- L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. És la campanya de vals comercials amb major dotació engegada fins al moment a Balears.

Cada ciutadà disposarà d’un màxim de 8 vals. Per poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s’haurà de fer una despesa mínima de 35 euros, per tant, el descompte per persona pot arribar a ser de 160 euros.

Es tracta d’una campanya per promoure les compres als petits comerços amb la finalitat d’incentivar un consum responsable, en conseqüència, podran beneficiar-se totes aquelles persones amb DNI o NIE, majors de 16 anys. La campanya arrencarà l’11 d’octubre i finalitzarà el 20 de novembre.

No farà falta descarregar-se prèviament els vals, aquests se sol·liciten directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa en el moment de la compra.

Més informació: https://vals.palmaactiva.com/ca/