Gràcies a SOIB 30 Palma Informa III, PalmaActiva ha contractat i ajuda a formar-se a 10 dones que obtindran un certificat de professionalitat

Aquest programa forma part de SOIB 30, que s’adreça a persones majors de 30 anys en situació d’atur

Col·laborar en tasques d’atenció al client, suport administratiu i estudis de l’estat de les parades de bus a la EMT; informar als comerços de les campanyes de vals de descompte de PalmaActiva; i col•laborar en les jornades de selecció de personal de PalmaActiva, són algunes de les feines que estan realitzant les alumnes treballadores del programa SOIB 30 Formació i Ocupació Pama Informa III. Mitjançant aquest programa, 10 dones han pogut accedir a una feina a PalmaActiva a la vegada que estan realitzant una formació vinculada, gràcies a la qual obtindran un certificat de professionalitat d’activitats administratives en la relació amb el client.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç de l’Ajuntament, i Susana Rincón, gerent de PalmaActiva, han visitat avui les alumnes treballadores i l’equip de professionals per veure com s’està desenvolupant el programa.

Aquest certificat professional d’activitats administratives en la relació amb el client consta de 1.680 hores de formació i de treball efectiu. Els 6 mòduls de les 680 hores de formació són d’ofimàtica, tècniques de recepció i comunicació, operacions administratives comercials, gravació de dades, gestió d’arxius i anglès de gestió administrativa.

Les alumnes treballadores que estan participant al programa afirmen que l’experiència els serveix per aconseguir una titulació que segur els ajudarà a obtenir una feina, i a més per créixer com a persones, per guanyar seguretat a l’hora de fer front a les entrevistes de feina, per guanyar concentració i escoltar de manera activa, per perdre la por a l’ordinador, per aprendre a fer feina en equip, per decidir-se a ampliar la seva formació…

A més de la formació i de l’adquisició d’experiència laboral, el tercer eix d’aquest programa és l’orientació i l’acompanyament de les persones participants. SOIB 30 Palma Informa III està oferint acompanyament individualitzat de cara a la consecució dels objectius laborals, i també s’està realitzat feina de grup per millorar competències transversals.