La campanya de vals descompte de PalmaActiva va generar un volum de negoci de més de 2,5 milions d’euros al comerç local

S’han bescanviat el 94%; això són 37.611 vals

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alberto Jarabo, ha qualificat d’èxit la campanya de vals de PalmaActiva. “Aquest equip de govern defensa i defensarà el comerç de proximitat com una de les eines essencials per fer barri.”, ha dit. “Aquesta fórmula dels vals ha demostrat ser la més eficaç per aportar diners no només als comerços, sinó principalment per la ciutadania que amb un moment en què la inflació es troba tan disparada. Aquests vals permeten mantenir un consum que és necessari tant per les famílies com per als comerços.”
Després de l’experiència de l’any passat es va apostar per comptar amb una entitat col·laboradora per facilitar les inscripcions dels comerços, la revisió del procés i la validació dels vals. En aquest cas la Cambra de Comerç, que comptava amb expèriencia duent a terme campanyes semblants per altres institucions, se’n va fer càrrec. Els resultats han estat molt satisfactoris i la validació dels bons ha estat molt més àgil i senzilla aquesta vegada.

En aquests moments PalmaActiva treballa en la pròxima edició de la campanya de vals descompte per als pròxims mesos de tardor i que comptarà amb una inversió económica de 2 milions d’euros.