Finalitza el programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018, gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones

 • Avui finalitza la segona fase d’aquest programa d’inserció laboral, mitjançant el qual 32 persones han fet feina a diferents àrees de l’Ajuntament durant els darrers sis mesos.
 • Aquest programa del SOIB està finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i pretén millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores de més edat.
 • SOIB Visibles 2018 és un programa que vol millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores de més edat, prioritàriament majors de 45 anys, aturats de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d’atur.

Finalitza el programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018, gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones
Avui ha finalitzat SOIB Visibles 2018, programa d’inserció laboral gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones. El batle de Palma José Hila, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo A. Romero i el director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou, han agraït avui la feina desenvolupada els darrers 6 mesos a les 32 persones treballadores de la segona fase del programa, desitjant-los que aquesta experiència els ajudi a reincorporar-se al mercat laboral.

El batle de Palma ha destacat que el programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018 no és sol donar oportunitats laborals a les persones, sinó millorar l’autoestima i la confiança. Ha remarcat la importància de les col·laboracions i la bona labor entre les administracions per a poder dur a terme programes com aquest.

Finalitza el programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018, gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones
Durant la cloenda, el regidor Rodrigo A. Romero ha agraït a la conselleria de Treball la seva feina perquè aquest projecte sigui possible. L’edil de Treball ha destacat que des de PalmaActiva es fa feina “per ajudar a les persones que més ho necessiten, com les persones majors de 45 anys en recerca de feina”. El regidor també ha reconegut la feina desenvolupada pel personal de PalmaActiva i per totes les àrees implicades al projecte.

Per la seva part, el director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou, ha destacat del programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018 que més del 40% de les persones que acaben els programes SOIB Formació i Ocupació en un any tenen feina. Ha agraït el treball per part de l’Ajuntament sense el qual aquests projectes no podrien sortir endavant.

SOIB Visibles 2018 és un programa que vol millorar l’entrada al món laboral de les persones treballadores de més edat, prioritàriament majors de 45 anys, aturats de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d’atur i està finançat amb fons del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. El pressupost total d’aquest programa ha estat de 853.207,40 euros, dels quals 740.621,88 euros eren a càrrec del SOIB i 112.585,52 euros a càrrec de PalmaActiva.

Els objectius SOIB Visibles 2018 de PalmaActiva són:
• per una banda, la millora del nivell d’ocupabilitat de les persones participants del projecte,
• i per altre banda, la realització d’obres i serveis d’interès social per tal d’aconseguir que millori la imatge de la ciutat de Palma i gaudeixi d’uns serveis de qualitat, moderns, atractius i integradors de conceptes de responsabilitat social.

Les 73 persones contractades gràcies a SOIB Visibles 2018 han fet feina de peó/peona de manteniment (24), auxiliar informador/a (14), auxiliar administratiu/va (10), peó/peona de jardineria (8), peó/peona de pintura (7); oficial/a de manteniment (3), oficial/a pintor (3), oficial/a de jardineria (2) i administratiu/va (2).

Netejar l’espai exterior i interior del castell de Bellver, realitzar treballs de pintura i paleta a camps de futbol, pistes esportives i pavellons de l’IME; realitzar treballs de pintura per la delimitació de terrasses en via pública; realitzar tasques de manteniment a diferents instal·lacions de la Policia Local i PalmaActiva; treballar en la millora de Son Reus; ajudar en el manteniment dels espais verds del Parc de la Mar i Son Quint; fer campanyes d’informació d’ordenances municipals; digitalització d’expedients i arxius… són algunes de les tasques que s’han desenvolupat.

SOIB Visibles 2018 s’ha desenvolupat en dos fases: la primera entre el 13 de juliol de 2018 i el 12 de gener de 2019 i va suposar la contractació de 41 persones. A la segona fase es varen contractar 32 persones que han fet feina a l’Ajuntament entre el 14 de gener i el 12 de juliol de 2019.

A l’acte han assistit també la regidora de l’Àrea de Seguretat Ciutadana Joana Maria Adrover, el regidor de l’Àrea Delegada d’Esports Francisco Ducrós, el coordinador general de Promoció Econòmica y Ocupació Miquel Capó, el coordinador general de l’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat Lluis Sureda, la gerent de PalmaActiva Susana Rincón i la directora general de Fires i Mercats Maria Antonia Comas.

Un comentari sobre “Finalitza el programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2018, gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones

 1. Gracies a tots ..!!
  He podido participar y integrar en 3 oportunidades el programa visibles .
  Gracias por poder desarrollar mi experiencia y estudios integrando excelentes grupos de trabajo .
  Mis felicitaciones a Juana Adrover , José Hila , Francisco ( Paco ) director de Son Hugo , José Luis Huesca ( Jefe de SSTT en Palma Activa , Tony Bibiloni ( oficial de SSTT en Palma Activa ).
  Extiendo mis felicitaciones a todo el personal de la administración de Palma Activa y espero que continúen con este programa de inserción..!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.