UIB Palma Space premia a la startup Muebly’s amb un viatge a Silicon Valley

Aitor Roca i Albert Gelabert han desenvolupat un servei de subscripció de mobles mitjançant un web que permet al client escollir el mobiliari i pagar únicament pel temps d’ús

Una startup basada en el pagament per ús de mobiliari, impulsada per Albert Gelabert Mena i Aitor Roca Romero, ha estat escollida pel jurat de UIB Palma Space com a millor projecte del centre i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley (Califòrnia, EEUU).

En aquesta edició, Explorer UIB Palma Space ha desenvolupat un total de catorze projectes: Gestoría del Marino; Muebly’s; Reldi; Apoyo Ambiental; DevGrower; Home or Not; THODUC; Podóbulum; MyTicket; Educa tu corazón en la natura; Wadagoo; Plugdata.io; Hotel2Day; y Miombos. Abans de la comunicació del fall, el jurat ha destacat l’alt nivell de tots els projectes presentats a la present edició.

A l’acte de presentació dels projectes han assistit Rodrigo Andrés Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Palma; Bernadí Seguí, representant de SECOT Balears; Angel Juan Luna, director d’Institucions Territorials Illes Balears de Banco Santander; i el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés.

La cloenda d’aquesta edició s’ha dut a terme aquesta tarda a la sala d’actes de l’edifici universitari de Sa Riera. El programa Explorer està impulsat per Santander Universidades i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento, amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a través de la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) i de l’agència de desenvolupament local PalmaActiva.

Oportunitats a la meca de la innovació
L’autor del millor projecte viatjarà el 31 d’octubre a Silicon Valley, Califòrnia, al costat dels altres 55 joves emprenedors, un per cada Explorer Space que el programa té a tot Espanya, Argentina i Portugal, més el guanyador de l’ExplorerDay.

L’agenda d’aquesta setmana d’immersió en el principal ecosistema de tecnologia i innovació del món inclou visites a empreses tecnològiques líders com Google, Facebook, Apple o Airbnb, master class en universitats com Singularity University o Standford i contacte amb inversors.

L’objectiu d’aquesta experiència és inspirar i potenciar els joves emprenedors per accelerar el desenvolupament de les seves startups, brindant-los connexions per a la internacionalització dels seus projectes i la recerca de finançament. Alhora, es genera una comunitat de joves amb talent i altes capacitats que construeix sinergies molt enriquidores per al seu futur professional.

Al seu retorn, els 56 joves assistiran a la Ciutat Grup Santander de Boadilla del Monte on un jurat integrat per representants de Banco Santander, CISE i entitats col•laboradores seleccionarà els guanyadors globals d’Explorer 2019. Els tres millors emprenedors rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) perquè puguin accelerar els seus projectes.

Finalistes d’Explorer UIB Palma Space 2019
Després de conèixer el nom dels guanyadors de UIB Palma Space, Aitor Roca Romero i Albert Gelabert Mena, es va comunicar també el nom de la finalista per al Woman Explorer Award que patrocina la Fundació EY i que optarà al mes de novembre a 20.000 euros de premi, Sofia Mateo Ortega.

Par la seva part, Germán Martínez López, responsable del projecte Plugdata, ha estat elegit finalista en la categoria Disruptive Technology Explorer Award que impulsa INDRA i podrà optar a 3.000 euros per al desenvolupament del seu projecte i assessorament per part dels professionals d’Indraventures.

Finalment, Magdalena Alemany, responsable de la startup THODUC, ha guanyat la participació en el concurs nacional de empreniment de Portugal, PoliEmprende, amb totes les despeses pagades.

Suport al talent jove
El programa Explorer “Joves amb Idees” promou el talent jove, l’esperit emprenedor i la creació d’idees innovadores. A les anteriors edicions a Palma, Explorer ha afavorit la creació de desenes d’empreses i ha potenciat els projectes de més de mig centenar d’emprenedors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.