38 forns de ciutat participaran en la cinquena edició de la Ruta del Llonguet

  • Començarà el pròxim 11 de setembre i finalitzarà el 20 de novembre.
  • Enguany s’amplia l’oferta incorporant llonguet ecològic i sense gluten.
  • Romero: “la campanya neix de l’empresariat local, amb la finalitat de fer-ne difusió i promoció de les empreses de forn i pastisseria de ciutat”.

38 forns de ciutat participaran en la cinquena edició de la Ruta del Llonguet
El batle de palma, Jose Hila, el Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les illes Balears, Josep Magraner i el Director General de Comerç del Govern, Miquel Piñol han assistit avui a la presentació de la cinquena edició de la Ruta del Llonguet, que organitza l’Associació de Forns i Pastisseries de les illes Balears.

La ruta se celebrarà de l’11 de setembre al 20 de novembre. Comença enguany més tard (d’altres anys ho feia al mes d’agost), ja que era aquest un mes amb manco vendes. Aquest canvi, asseguren des de l’Associació de Forns i Pastisseries de les illes, “obre el ventall a un nou tipus de públic com és el turisme que rebem a Palma els mesos d’octubre i novembre”. El seu gerent, Josep Magraner, creu que “això suposarà una bona oportunitat per donar-los a conèixer la gastronomia de ciutat”.

38 forns hi participaran en l’edició d’enguany que, com a novetat, amplia la seva oferta i inclou llonguets elaborats amb farina ecològica (Pane Nostro) i llonguets aptes per a celíacs, això és fet sense gluten (Dulceliaco).
Es manté el preu de la promoció (3 euros per un entrepà de llonguet acompanyat d’una beguda) tots els dimecres durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d’entrepans que inclou l’oferta.

L’èxit d’aquesta ruta, tant per part dels forns participants com dels clients, consolida aquesta fita com una estratègia per promoure el consum d’entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes dels establiments que hi participen.

El Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació destaca que aquesta iniciativa “neix del mateix teixit productiu -de l’empresariat local- amb la finalitat de fer-ne difusió i promoció de les empreses de forn i pastisseria de ciutat, generant, per tant, ocupació al municipi”. Destaca Rodrigo Romero, que “la campanya gira entorn d’un producte únic, original i diferencial com és el llonguet. Un entrepà que s’identifica amb la ciutat de Palma i que permet distingir-se d’altres productes industrials, precuinats i de consum ràpid que es poden adquirir a altres establiments”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.