PalmaActiva participa en l’acte de presentació de projectes del “Blue Bussiness Plan Competition”

Es tracta d’una acció formativa per a emprenedors i emprenedores en economia blava en el qual han participat 7 equips

Divendres passat va tenir lloc a PalmaActiva l’acte de presentació dels projectes finalistes de la “Blue Business Plan Competition” en el marc del projecte Mistral – Interreg Mediterranean del Cluster Marítim de les Illes Balears (CMIB), una acció innovadora per ajudar a emprenedors i emprenedores a accelerar les seves idees dins l’Economia Blava.
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació avaluam molt positivament aquesta iniciativa que ha tengut com a eix principal ajudar start-ups en la seva etapa inicial (idees, projectes empresarials…) en diferents àmbits, com poden ser: la seva configuració del model de negoci, l’estratègia de captació de clientela, les possibilitats de creixement, la captació de finançament… i emmarcada dins el que coneixem com a Economia Blava. Tot això mitjançant una acció formativa que, en aquest cas, ha estat en la modalitat virtual.
D’un total de 14 projectes seleccionats, el Cluster Marítim de les Illes Balears va identificar les millors idees de negoci per rebre suport per desenvolupar la seva idea innovadora a través d’aquest programa d’acceleració.
Per al regidor Rodrigo Romero aquest tipus d’iniciatives són clau per enfortit el teixit empresarial de la nostra ciutat, de manera que agraeix que el CMIB hagi comptat amb PalmaActiva.
L’Economia Blava és aquella que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors d’economia pel seu gran potencial per a la innovació i el creixement. Les activitats vinculades a l’Economia Blava generen a les Illes Balears un valor afegit de 5.124,35 milions d’euros anuals a través d’un teixit empresarial de 6.511 empreses que ocupen 88.441 treballadors/es.