El Quiosc de PalmaActiva ajuda a promocionar Pecolo, una plataforma mallorquina de venda on line per al petit comerç

El Quiosc de PalmaActiva, el millor aparador per als productes i serveis innovadors

El Quiosc de PalmaActiva promociona aquesta setmana l’empresa Pecolo, la primera plataforma de venda online exclusiva per al petit comerç de Mallorca. El Quiosc, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, el coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, Miquel Àngel Capó, i el director general de Comerç, Fabrizio Di Giacomo, s’han reunit avui amb l’equip de Pecolo, format per Belisa Rus, Gerard Fernández, Alexei Soliz i Amaya Tapia per donar suport al projecte. També ha assistit a la trobada Joan Riera, vocal de PIMECO i president de l’Associació de Comerciants del carrer Sant Miquel.

Rodrigo Romero ha felicitat als impulsors de Pecolo per aquesta iniciativa,  que dona al petit comerç eines per ser competitius, “objectiu que compartim des de PalmaActiva”.

Joan Riera, de PIMECO, afirma que amb Pecolo “fem un pas molt important i oferim als petits comerciants una eina digital, senzilla, moderna, àgil i propera; així donam  solucions als comerços que ara mateix no estan preparats per vendre en línia de manera individual, Pecolo és la millor opció que hem trobat per ajudar-los”.

PECOLO.– Pecolo, acrònim de “petit comerç local”, és una start up mallorquina que acaba de llançar al mercat una app de compres on line del comerç de proximitat de Mallorca.

La botiga ofereix als usuaris una experiència de compra fàcil i intuïtiva amb l’avantatge de poder rebre les comandes en menys de 24h. Des de Pecolo afirmen que aquesta plataforma és una solució de digitalització “tot en un”. Busca oferir a les petites botigues i empreses les eines tecnològiques que els permetin competir amb les grans per una quota de mercat de la compra en línia: vendes en línia, màrqueting digital i lliuraments a domicili ultra-ràpides entre altres serveis. Aquets joves mallorquins, asseguren que aquesta app volen democratitzar l’accés a la tecnologia i oferir els avantatges competitius que aquesta comporta.  L’app es pot descarregar ja a Google Play per als mòbils Android i App Store per als  iPhone. Els comerços que vulguin sumar-se a la iniciativa poden registrar a través de la pàgina web www.pecolo.es

 

Més informació del Quiosc:

Quiosco PalmaActiva