Demà dimarts comença la campanya de 25.000 vals de compra de PalmaActiva

Els usuaris podran descarregar-se els vals des de la pàgina web https://vals.palmaactiva.com

La campanya de dinamització comercial de vals de PalmaActiva comença aquest dimarts 2 de novembre. L’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, obre aquesta convocatòria de dinamització comercial, que té un pressupost de 500.000 euros.

Els 25.000 vals tindran un valor de 20 euros i per poder-los emprar, s’ha de fer una compra mínima de 35 euros.

El ciutadà, resident o visitant, major d’edat, es podrà descarregar fins a un màxim de 6 vals d’un valor de 20 euros per bescanviar a els comerços adherits. Cada val serveix per a una compra mínima de 35 euros.

Es poden emprar tant de vals com es vulgui per a una mateixa compra sempre respectant la regla d’un val per compra mínima de 35€ (així 2 vals per compra mínima de 70€, 3 vals per 105€, etc.) Els vals, una vegada adquirits a la web, tenen una validesa màxima de 5 dies.

En el moment de la compra, s’han de presentar els vals a l’establiment comercial perquè el comerç els pugui validar en el moment de pagar la compra. Prèviament,

l’establiment comercial s’haurà adherit a la campanya mitjançant una plataforma específica.

La campanya estarà vigent fins a l’exhauriment dels vals –i com a màxim fins al dia 30 de novembre–.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, anima a tothom a sumar-se a la campanya per donar suport al teixit comercial, de Palma, “és una iniciativa beneficiosa tant per a les persones que obtindran un estalvi significatiu com per als comerços que veuran com es reactiva el consum”.