PalmaActiva posa en marxa Escape Room: Missió ocupació

A aquest joc d’escapisme es treballen aspectes claus de la recerca de feina

És una activitat adreçada a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults

PalmaActiva ha iniciat avui una innovadora activitat d’orientació laboral: un escape room on es treballen aspectes claus de la recerca de feina. L’activitat s’adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults. L’alumnat del cicle formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del col·legi CIDE ha participat avui a aquesta iniciativa, pionera a les Balears.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica amb aquest joc els alumnes treballen en equip i de manera col·laborativa resolen un enigma, “és una manera de passar una estona divertida jugant mentre s’aprenen competències claus”. Romero assenyala que a més de la classe que ha participat avui, ja s’han apuntat a l’activitat 7 grups més de quatre centres.

Aquest joc d’acció es desenvolupa en un entorn real: els grups d’estudiants s’enfronten al repte de descobrir pistes i resoldre una sèrie de puzzles per aconseguir encertar un misteri i trobar la manera de sortir d’un espai en un temps limitat.

L’objectiu general de l’Escape Room de PalmaActiva és treballar la informació rellevant del procés de recerca de feina i les competències professionals clau. Això es fa mitjançant el joc lúdic per motivar els participants i millorar l’assoliment dels coneixements.

Aquest escape room és una activitat promoguda per PalmaActiva i la inscripció es realitza mitjançant Palma Educa.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/