Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears

La xerrada tindrà lloc el 21 de març a les 18h a PalmaActiva.


 
PalmaActiva organitza per al proper 21 de març a les 18h la conferència “El futur del cooperativisme a les Balears”. La ponent serà Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB).

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, “el nostre objectiu és conèixer les empreses cooperatives de treball i fer un diagnòstic del cooperativisme a les Illes Balears actualment”. Segons l’edil de Treball, durant la xerrada també es parlarà sobre el paper de les cooperatives al pla director de l’economia social de les Illes Balears (2018-2022) i sobre la nova llei de microcooperatives de les Illes Balears.

La ponent

Malena Riudavets és enginyera tècnica industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i actualment és la presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB). Experta en cooperativisme i economia social, és consellera de Cooperatives Europe, entitat que reuneix a les cooperatives de tota Europa, amb 176.000 empreses de tots els sectors productius i que representa a 4,7 milions de persones relacionades amb el món cooperatiu en 84 organitzacions de 33 països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.