Presentació de la 26ª Fira de Son Ferriol

El proper cap de setmana Son Ferriol tornarà a ser l’epicentre de Mallorca amb la 26a edició de la Fira de Son Ferriol.

D’esquerra a dreta: Miquel Toni Vidal, president president de l’Associació Indústria i Comerç de Son Ferriol; Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Iván Cabot, vocal de l’associació; Miquel Àngel Contreras, assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi; i Toni González, vicepresident de l’associació.
D’esquerra a dreta: Miquel Toni Vidal, president president de l’Associació Indústria i Comerç de Son Ferriol; Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Iván Cabot, vocal de l’associació; Miquel Àngel Contreras, assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi; i Toni González, vicepresident de l’associació.
El proper cap de setmana Son Ferriol tornarà a ser l’epicentre de Mallorca amb la 26a edició de la Fira de Son Ferriol. La regidora de regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, i el president de l’Associació Indústria i Comerç de Son Ferriol, Miquel Toni Vidal, han presentat avui el programa de la fira, en la que hi hauran més de 250 estands –uns 2.500 metres lineals d’exposició–. També han assistit a la presentació Sergio Gómez, director general de Comerç i altres membres de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol: el vicepresident Toni González i el vocal Iván Cabot.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha afirmat que per a l’Ajuntament és una alegria col·laborar en l’organització de la gran fira de Palma, “que segur que serà una edició molt especial perquè coincideix amb el centenari de la creació d’aquest barri”. Segons Adrover, com cada any des de l’Ajuntament es presta ajuda a nivell logístic: “Per a nosaltres el valor específic de la Fira Agrícola, Comercial i Ramadera de Son Ferriol rau en el fet que s’organitza directament des de Son Ferriol i neix del mateix teixit associatiu del poble”. La regidora ha destacat que des d’ahir i durant total la setmana l’exposició d’establiments emblemàtics que promou PalmaActiva es podrà veure al casal de barri.

Miquel Àngel Contreras, assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, ha destacat durant la presentació la importància que té aquesta fira “per fer poble i per mostrar a tots els visitants la part agrícola de Son Ferriol, que encara és ben viva i molt important a aquesta barriada”.

Per la seva banda, el president de l’Associació Indústria i Comerç de Son Ferriol, Miquel Toni Vidal, ha destacat que aquesta any la fira serà molt especial per la coincidència amb el centenari de Son Ferriol: “Amb aquest motiu hem organitzat una exposició fotogràfica amb prop d’un centenar de fotografies”. Vidal ha destacat que la fira es pot dur a terme “gràcies als prop de 80 comerciants que formen part de l’associació”. El president de l’associació organitzadora ha agraït la col·laboració de la parròquia, de l’associació de veïns, de la junta directiva i de l’Ajuntament perquè la fira sigui possible. Vidal també ha destacat que aquest any s’ha fet un esforç important perquè hi hagi el major nombre possible d’animals, i ha destacat que hi haurà cavalls, cans, porc negres, cabres, gallines, ovelles…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.