Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears

La ponent va ser Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB).

Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears
Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears
PalmaActiva va acollir ahir la xerrada “El futur del cooperativisme a les Balears”. La ponent va ser Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB).

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, va presentar la conferència destacant que a les cooperatives de treball associat, “els treballadors i treballadores són els socis i empleats i per tant, els propietaris de l’empresa: en les cooperatives, les persones estan per davant del capital”. Durant la conferència, Riudavets va fer un diagnòstic del cooperativisme a les Illes Balears actualment i es va poder debatre sobre el paper de les cooperatives al pla director de l’economia social de les Illes Balears (2018-2022) i sobre la nova llei de microcooperatives de les Illes Balears.

La ponent

Malena Riudavets és enginyera tècnica industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i actualment és la presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB). Experta en cooperativisme i economia social, és consellera de Cooperatives Europe, entitat que reuneix a les cooperatives de tota Europa, amb 176.000 empreses de tots els sectors productius i que representa a 4,7 milions de persones relacionades amb el món cooperatiu en 84 organitzacions de 33 països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.