Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears

La ponent va ser Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB).

Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears
Conferència a PalmaActiva sobre el futur del cooperativisme a les Balears
PalmaActiva va acollir ahir la xerrada “El futur del cooperativisme a les Balears”. La ponent va ser Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB).

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, va presentar la conferència destacant que a les cooperatives de treball associat, “els treballadors i treballadores són els socis i empleats i per tant, els propietaris de l’empresa: en les cooperatives, les persones estan per davant del capital”. Durant la conferència, Riudavets va fer un diagnòstic del cooperativisme a les Illes Balears actualment i es va poder debatre sobre el paper de les cooperatives al pla director de l’economia social de les Illes Balears (2018-2022) i sobre la nova llei de microcooperatives de les Illes Balears.

La ponent

Malena Riudavets és enginyera tècnica industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i actualment és la presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB). Experta en cooperativisme i economia social, és consellera de Cooperatives Europe, entitat que reuneix a les cooperatives de tota Europa, amb 176.000 empreses de tots els sectors productius i que representa a 4,7 milions de persones relacionades amb el món cooperatiu en 84 organitzacions de 33 països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.